Behandeling Tanden bleken - BeautySecrets | Opleidingen Materiaal Salon
website under construction
Altijd al een mooie witten smile willen hebben?

nu is het betaalbaar voor iedereen.

Wij maken gebruik van een professionele bleek lamp en veilige gel.

De behandel prijs is betaalbaar en het resultaat is mooi dat bij iedereen verschillend en varieerde van 2 tot 12 tinten lichter hier onder vind u een gemiddeld van behaalde resultaten en kosten overzicht.

Nu met hoge korting 
Controle van gebit gratis

2 sessies totaal 30 min bleken tot Max. 6 tinten lichter 29,-
4 sessies totaal 60 min bleken  tot Max. 12 tinten lichter nu slechts 49,-
Na behandeling 15,- Stabiliseren PH ( neutraliseert de PH waarde en zorgt voor een bescherm laagje op je tanden en zorgt voor een langer resultaat,) Deze nabehandeling is heel belangrijk voor uw tandvlees.
Nabehandeling ( na 3 maanden ) 49,-

Wij kunnen geen garanties geven over het aantal tinten, hoe langer u bleekt u witter.

Wij hebben veel ervaring met tanden bleken en streven na een mooi resultaat. 

Wij hebben geen pin automaat betalen kan online via de website of contant op in de salon.

Veel gestelde vragen over tanden bleken.

1. Is het bleken van tanden veilig?
Ja, mits dit veilig en professioneel gebeurt. Wij gebruiken laagste percentage (6%) aan waterstofperoxide. De behandelmethode voldoet volledig aan de nieuwe wetgeving van de EU, welke sinds 1 november 2012 geldt. 

2. Is het bleken van tanden gevoelig?

In 99% van alle gevallen zonder pijn. De nHAP (nano-Hydroxyapatiet) die verwerkt is in de 6% re-Whtening Solution staat bekend om zijn herstellende werking van het glazuur zowel tijdens als na het bleken.Tevens werken we met en 0% peroxide. De methode is daarom ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. In geval er toch een lichte gevoeligheid ontstaat, zal dit binnen 24 uur na de behandeling zijn verdwenen. Ook kunt u de nabehandeling doen voor stabiliseren van de PH waarde in de mond waardoor het resultaat langer zichtbaar is.

3. Is de peroxidehoudende gel schadelijk voor mijn tanden?
Door de nieuwe wetgeving van de EU per 1 november 2012 wordt het gebruik van waterstofperoxide in producten aan banden gelegd. Wij gebruikt slechts 6% en voldoet daarmee aan de veiligheid norm tevens hebben we ook een 0 % peroxide gel. Peroxide is een oxiden. Waterstofperoxide valt uiteen in H2O+O2 (water en zuurstof) en bindt zich aan pigmenten (verkleuringen) en dringt door tot in de tand kern. Door het gebruik van een bleek lamp wordt het oxidatie proces versneld. Vervolgens valt de peroxide die gebonden is met de pigmenten uiteen in water en zuurstof en wordt deze afgevoerd via de tanden en uiteindelijk door het lichaam. Water en zuurstof zijn lichaamseigen stoffen en dus niet schadelijk. De veiligheid van waterstofperoxide is onafhankelijk vastgesteld en beoordeeld door de Scientific Committee on Cosmetic and Non-Food Products (SCCNFP), US Food & Drug Administration (FDA), wereldwijde professionele organisaties en key opinion leaders uit de dentale professie. Al deze instanties hebben geconcludeerd dat het gebruik voor het witter maken van de tanden zowel veilig als effectief is.

4. Hoe lang blijven mijn tanden wit als ik mijn tanden laat bleken?
De kleur van uw tanden is net zo specifiek en uniek als uzelf en daarom verschillen de uiteindelijke resultaten. Over het algemeen blijft het resultaat, met inachtneming van goede mondhygiëne, gebruik van de nazorg producten en normale blootstelling aan voedingsmiddelen en dranken, 2 tot 3,5 jaar gehandhaafd. Het onderhoud van het gebit en de drink- en eetgewoonten spelen een belangrijke rol voor de duur van het resultaat.
Factoren die een negatief resultaat hebben op de witheid van het gebit zijn:
• Eten met veel kleurstoffen zoals kerrie, ketjap etc
• Koffie
• Thee
• Rode wijn
• Roken

5. Hoe werkt het?
De specialist onderzoekt eerst uw tanden en tandvlees of deze gezond zijn. Dan wordt aan de hand van de VITA kleurenshade de kleur van uw tanden vastgesteld en besproken wat in uw situatie mogelijk is. De specialist plaatst de wangspreider om het gebit bloot te leggen; daarna wordt het tandvlees eventueel met een cofferdam afgedekt en uw lippen met een Maskingcream beschermd, waarna de Bleekgel op uw tanden worden aangebracht. U krijgt een bril op ter bescherming van de ogen en tot slot wordt de  lamp voor uw tanden gezet om de Bleekfgel te activeren. De behandeling duurt 4 x 15 minuten ( meest gebruikelijke) . In slechts uitzonderlijke gevallen is een extra sessie nodig.

6. Is deze behandeling voor iedereen geschikt?
Bijna iedereen die graag wittere tanden wil hebben kan deze behandeling ondergaan met name diegenen die een zeer sterke aanslag van voedsel en/of nicotine hebben. Heeft u composiet vullingen, kronen of brug werk in het front? Dan is het verstandig om uw gebit eerst te laten controleren. Tijdens deze controle, welke kosteloos wordt uitgevoerd, wordt gekeken of uw gebit geschikt is voor de behandeling.

7. Wat is de minimum leeftijd?
De minimum leeftijd om te bleken is 18 jaar.

8. Wat als ik een brug of kronen heb?
De originele kleur van de brug of kroon verandert met een behandeling niet mee. De behandeling zorgt er wel voor dat vlekken van uw brug of kronen succesvol worden verwijderd. Overleg met de specialist over hetgeen dat u zou kunnen verwachten.

9. Hoe lang duurt een behandeling?
Een behandeling duurt maximaal anderhalf uur.

10. Wat zijn de kosten?

Controle van gebit gratis
tussen de 29 en 49 euro 

Na behandeling 15,- Stabiliseren PH ( neutraliseert de PH waarde en zorgt voor een bescherm laagje op je tanden en zorgt voor een langer resultaat,) Deze nabehandeling is heel belangrijk voor uw tandvlees.
Nabehandeling ( na 3 maanden ) 49,-

11. Hoe houd ik mijn tanden hagelwit?
We raden u het volgende aan om uw tanden wit te houden:
• Poets uw tanden minstens 2x  a 3x per dag bij voorkeur ochtends 
• Flos dagelijks.
• Bezoek uw tandarts en de mondhygiëniste regelmatig (advies: iedere 6 maanden).
• Gebruik de nazorg producten 

12. Wat gebeurt er met witte vullingen?
In de praktijk blijkt het materiaal waarvan witte vullingen zijn vervaardigd ‘composiet’ redelijk mee te bleken. Mocht na een bleek behandeling toch een kleurverschil ontstaan, dan kan uw tandarts dit gemakkelijk verhelpen door composiet te gebruiken in de nieuwe tand kleur. Het is meestal geen probleem om een bleek behandeling uit te voeren. Tijdens het intake-gesprek direct voor de behandeling, krijgt u vanzelfsprekend een persoonlijk advies.

13. Hoe wit worden mijn tanden?
Met deze behandeling zul je bij het ‘in-office’ bleken gemiddeld 8 nuances wittere tanden krijgen. De resultaten hangen uiteraard af van de genetisch bepaalde kleur van uw tanden en uw persoonlijke omstandigheden. Uiteindelijk is het doel een voor u zo’n optimaal mogelijk natuurlijke witte kleur te bereiken. De specialist bespreekt aan de hand van de VITA kleurenshade met u wat u in uw situatie kunt verwachten. De methode bleekt niet door de natuurlijke kleur van de tand heen. Vraag bij uw specialist naar aanvullende mogelijkheden als u wittere tanden wil dan de natuurlijke kleur.

14. Is het mogelijk om slechts een paar tanden te bleken?
Het is mogelijk om één of enkele tanden te laten bleken. Omdat de behandeling identiek is aan het bleken van het hele gebit blijft de prijs gelijk. De kiezen worden niet mee gebleekt en de achterkant van de tanden ook niet wel het voorzicht.

15. Word ik beschermd tegen de peroxide en de lamp?
Tandenbleken werkt met een PH-neutrale actieve gel. Alvorens de gel op de tanden aan te brengen wordt uw tandvlees volledig beschermd met een cofferdam wanneer u gevoelig tandvlees heb en uw lippen met een ph gel. Hierdoor kan geen irritatie of verbranding van tandvlees ontstaan. Verder krijgt u een bril op die uw ogen beschermt tegen het licht van de –eventuele- bleek lamp.

16. Welke andere bleek methodes bestaan er?
Bij de tanden bleek methoden wordt onderscheid gemaakt tussen thuis bleken en professioneel in-office c.q. power bleken.

17. Wat is ‘in-office’ bleaching en wat is thuis bleken?
Tanden bleken is een power bleek methode die ‘in-office’ door een tandheelkundig professional in een kliniek en/of praktijkruimte wordt uitgevoerd. Bij thuis bleken krijgt u van uw tandarts een door een professional gemaakt bitje mee naar huis, waarmee u ’s-nachts het gebit kunt bleken.

18. Wat gebeurt er met een spalkje achter mijn tanden?
Een spalkje achter uw tanden is geen probleem voor het uitvoeren van een  bleek behandeling. Hier zal niets mee gebeuren.

19. Ik heb waarschijnlijk gaatjes. Kan ik dan toch mijn tanden laten bleken?
Wij zullen u doorverwijzen naar uw eigen tandarts indien zij gaatjes constateren, of een vervolgafspraak maken in onze praktijk. In sommige gevallen kan er wel gebleekt worden en kan later door de tandarts een vulling gelegd worden die past bij de nieuw verkregen tint van de tanden. Voor dit soort situaties is de inspectie vooraf aan de behandeling o.a.. bedoeld. Denkt u dat u op dit moment gaatjes heeft dan kunt u een afspraak maken op Tandartspraktijk.

20. Zijn vullingen in het front van het gebit reden om tanden niet te bleken?
Nee, dat hoeft niet. De specialist geeft u na onderzoek van het gebit een advies. In enkele gevallen wordt geadviseerd om de vullingen achteraf te laten vervangen c.q.. bij te laten werken door de tandarts. Bij veel vullingen in het front adviseren wij vooraf een vrijblijvend consult aan te vragen bij uw of onze specialisten Samen kunt u bepalen wat de juiste volgorde is om weer witte tanden te krijgen.

21. Leveren erg gevoelige tanden complicaties op bij het tanden bleken?
Nee, deze methode is uitstekend geschikt voor mensen met gevoelige tanden. In zeer incidentele gevallen kunnen er wat pijn klachten optreden tijdens of na de behandeling. Deze zijn binnen 24 uur verdwenen en eenvoudig te verhelpen met aspirine.

22. Heeft tanden bleken zin bij heel erg verkleurde tanden?
Er is een viertal tinten te onderscheiden in de tandheelkunde voor tanden. Juist gele en bruinachtige tinten, veroorzaakt door voedingsmiddelen en/of tabak, zijn uitstekend te bleken.

23. Ik ben ouder dan 60 jaar. Is tanden bleken dan een probleem?
Nee, uw leeftijd is geen belemmering om de behandeling te ondergaan.

24. Mag ik alles eten en drinken voor en na de behandeling?
Voor de behandeling mag u alles eten en drinken. Na de behandeling mag u tot 24 uur na de behandeling geen kleurstoffen consumeren. De specialiste geeft u na de behandeling het nazorg advies mee naar huis en neemt met u door welke producten u allemaal wel en niet mag eten en drinken gedurende deze 24 uur. Hetzelfde geldt voor het roken.

25. Als ik via internet een afspraak maak, hoe weet ik dan zeker of ik geschikt ben om te bleken?
Als u komt voor de behandeling krijgt u altijd eerst een consult waarbij we gaan kijken of uw gebit geschikt is voor het bleken. Daarna gaan we pas beginnen met de behandeling.

26. Als ik heb geboekt via internet en ik ben niet geschikt omdat ik bv gaatjes heb, wat gebeurt er dan met mijn geld?
Dan wordt het geld uiteraard binnen 1 week terug gestort op uw rekening!

27. Als ik heb geboekt via internet en ik ben ziek, of de tandarts is ziek, wat gebeurd er dan met mijn afspraak?
Dan wordt u afspraak verzet naar een andere datum en bij niet tijdig afmelden vragen we een onkosten vergoeding van 25 euro

 
Sort by:
 

Contactinformatie:
Socialmedia: