Cryolipolysis afslanken - BeautySecrets | Opleidingen Materiaal Salon
website under construction

Cryolipolysis afslanken

Cryolipolysis afslanken
€ 12995.00
Expected delivery time: 2 a 3 weken
Cryolipolysis afslanken inclusief gratis schriftelijke training en DVD.

Wil u graag uitbreiden in uw bedrijf denk dan zeker eens aan deze Cryolipolysis afslank methode dit krachtig systeem heb je snel terug verdiend, u ontvangt gratis een dvd met schriftelijke training en certificaat zodat u goed voorbereid te werk kan gaan.

Gemiddeld kost een behandeling al gauw tussen de 75 a 150 euro, klanten zullen vaker terug komen aangezien er direct resultaat is, en zorgt voor veel positieve mond-tot-mondreclame en dat zorgt weer voor een interval aan inkomsten.

Een behandeling duurt gemiddeld 30 a 40 min en is goed te combineren met andere schoonheidsbehandelingen.


Beschrijving:

Te veel vet kan de mensen uiterlijk en atletisch vermogen beschadigen. Kan ook leiden tot verschillende ziekten. Teveel vetweefsel kan voorkomen in verschillende delen van het lichaam, zoals de dijen, billen, buik, knieën, rug, gezicht, armen en andere gebieden en een overmaat aan vetweefsel kan een lelijke uitstraling gevormd door cellulaire. Overtollig lichaamsvet heeft ook aanzienlijke gezondheidsrisico.

Liposuctie is een cosmetische chirurgie procedure die vet op een specifiek gebied van het lichaam verwijderd.

Steeds meer klanten willen een alternatief voor cosmetische chirurgie en zijn bereid om nieuwe behandelingen te ondergaan.

Laat ik u kennis maken met het Cryolipolysis â€‹het systeem om klanten veilig te laten afslanken, de behandeling is geheel pijnloos.
Dit systeem bevriest doormiddel radiofrequentie de vet cellen waardoor ze afbreken en zo afgevoerd kunnen worden door het lichaam, hier onder ziet u duidelijk hoe het proces in zijn werk gaat:
Resultaten zijn verbluffend  
Back to overview

Contactinformatie:
Socialmedia: