Diamond Microdermabrasie - BeautySecrets | Opleidingen Materiaal Salon
website under construction

Diamond Microdermabrasie

 

Wat is Diamond Microdermabrasie behandeling?

Diamond Microdermabrasie is een techniek om de conditie van de huid pijnloos en zonder allergische reacties zichtbaar te verbeteren. De Diamond Microdermabrasie behandeling verwijdert, met behulp van steriele diamanten opzetstukjes, uw dode huidcellen en stimuleert de onderliggende huidlagen tot een betere doorbloeding en aanmaak van collageen. Hierdoor vernieuwt uw huid zichzelf en vertraagt het verouderingsproces. De jongere, gezonde huidcellen komen meteen te voorschijn. Deze behandelde huidlaag is dan in staat om voedingsstoffen gemakkelijk op te nemen.

De behandeling:

  • Reinigen van gezicht en hals
  • Gezicht scrubben met behulp van speciaal scrubapparaat (Nieuw)
  • Diamond microdermabrasie (opvolger van de microdermabrasie)
  • Verzorgend en voedend masker
  • Verzorgende crème 

De prijs per behandeling: € 45.00
Kuur 10 behandelingen € 299,00

Eén behandeling duurt ongeveer 30 minuten.
 

Na de behandeling:

Direct na de eerste behandeling merkt u dat de huid zacht en strak aanvoelt en een stralender en gezondere tint heeft. Door een aantal diamond microdermabrasie behandelingen in een reeks te doen, zal de conditie van de huid heel sterk verbeteren.

Wanneer kiezen voor Diamond microdermabrasie?

- verbeteren van de elasticiteit van de huid (ouder wordende huid)
- fijne rimpels en lijntjes vervagen - onzuivere huid - acné, acné littekens, chirurgische littekens - littekens gezicht - hyperpigmentatie vervaagt - pigmentvlekjes e.d. - onregelmatigheden - hyperkeratosis (verhoorning) - beschadigde huid door UV straling (zonlicht) - lever- en ouderdomsvlekken - als intensieve reiniging voor elk huidtype - huidcelstofwisseling verbetert - stimulatie collageen.

Microdermabrasie is volkomen veilig en 100% pijnloos.
Deze behandeling kan om binnen 7 a 10 dagen herhaald worden.
U zult de behandeling als heerlijk ontspannend ervaren, dus verwen u zelf en maak een afspraak.

Klik hier voor de opleiding Microdermabrasie.

 

Is het geschikt voor mij?

Alle huidsoorten en -kleuren zijn met deze methode te behandelen. Mensen met een goede algemene gezondheid, een goede huidteint en realistische verwachtingen ten aanzien van het resultaat zijn uitstekende kandidaten voor microdermabrasie. Microdermabrasie kan worden toepgepast bij diverse huidcondities en is heel succesvol gebleken bij: - droge huid - rijpere huid - fijne lijntjes en rimpeltjes - vette huid - vergrote en/of verstopte poriën - vale en/of doffe huid - rokershuid - zonbeschadigde huid - acne littekens.

 
Wat zijn de contra-indicaties

Microdermabrasie is niet geschikt voor mensen met een van de volgende condities:

- psoriasis - huidkanker - rosacea - ernstige acne - onstabiele diabetes - auto-immuunafwijkingen - fragiele haarvaten - actieve eczeem – seborrhoische dermatitis - heftige couperose - door virussen veroorzaakte lesies, herpes simplex, gordelroos - door de zon verbrande huid - zichtbaar gebroken adertjes - niet gediagnosticeerde huidbeschadigingen - zwangerschap.

 

Wat kan ik van een behandeling verwachten?

Voor een eventuele eerste microdermabrasie behandeling vindt er bij Génique altijd eerst een intakegesprek plaats. U bespreekt samen met uw schoonheidsspecialist uw medische gegevens en probeert in overleg met haar te beslissen of microdermabrasie een geschikte behandeling voor u is. De schoonheidsspecialist bepaalt uw huidtype en legt uit wat er allemaal bij de behandeling komt kijken en wat u van de behandeling mag verwachten. Ook wordt dit informed-consent getekend waarmee u de schoonheidsspecialist toestemming geeft om de microdermabrasie behandeling uit te voeren.

 

Waaruit bestaat de behandeling?

Bij aanvang van de behandeling wordt de huid eerst grondig gereinigd. Vervolgens kan de microdermabrasie behandeling beginnen. Met een geavanceerd apparaat wordt er een gecontroleerde straal van zuivere aluminiumkristallen tegen de huid geblazen. Na de microdermabrasie behandeling is de bovenste huidlaag verwijderd en voelt de huid zacht, glad en gezond aan. Ook is de huid nu prima in staat om werkstoffen op te nemen. Om hier optimaal gebruik van te maken wordt er daarom vervolgens een serum en een masker op de huid aangebracht om de huid weer te hydrateren en te regenereren.

Tot slot wordt de huid nog verzorgd met een voedende crème en beschermend sunblock.

 

Ondervind ik ongemak tijdens de behandeling?

Microdermabrasie is een intensieve maar nagenoeg pijnloze behandeling. De meeste klanten verdragen de behandeling zeer goed. Er kan een prikkelend/tintelend en/of warm gevoel worden waargenomen maar pijn hoort u niet te voelen.

 

Wat kan ik direct na een behandeling verwachten?

Na de behandeling kan de huid iets trekkerig en droog aanvoelen en enige roodheid vertonen net als wanneer u iets te lang in de zon heeft gezeten. Indien u een zeer intensieve peelingbehandeling ondergaat, bij b.v. het verminderen van rimpeltjes, kunnen er schaafplekjes ontstaan. Door goed uw thuisverzorgingsadvies op te volgen zullen deze plekjes snel helen en geen littekens achterlaten. Gebruik op de dag, na de behandeling geen make-up meer.

 

De eerste week na de behandeling

Drink minstens 1,5 liter water per dag gedurende 1 week na de behandeling. Uw huid mist zijn beschermingslaagje en zal dus meer en makkelijker z’n vocht verdampen. Dit moet van binnenuit weer worden aangevuld. Uw huid wordt in versneld tempo vernieuwd, dat brengt met zich mee, dat steeds meer dode huidcellen ontstaan. Dit kunt u ervaren door wat schilfering op de huid.

 Ook adviseren wij een Sunblock dagelijks te gebruiken om zonbeschadiging zoals pigmentvlekken te voorkomen. Afhankelijk van het doel van uw kuur zullen wij u een persoonlijk thuisverzorgingsadvies meegeven.

 

Wat mag u NIET doen na de behandeling?

Tot een week na de behandeling dient u warmtebehandelingen zoals directe blootstelling aan zon, zonnebank, sauna, heet water, intensief sporten en zwemmen te vermijden. Immers de huid is kwetsbaarder dan normaal, doordat het bovenste beschermende huidlaagje weg is. Dus is er voorzichtigheid geboden.

 

Wanneer worden de resultaten zichtbaar?

Waarschijnlijk zult u direct na de eerste behandeling al verbeteringen in de structuur en het uiterlijk van uw huid opmerken. Voor optimaal resultaat wordt echter aangeraden de behandeling in kuurverband (1 x in de 14 dagen) toe te passen. Afhankelijk van het te behandelen huidtype en het doel van de kuur kan bij benadering het aantal behandelingen worden vastgesteld. Over het algemeen ziet de huid er na 3 behandelingen al een heel stuk zachter, gladder en gezonder uit. Maar grote veranderingen (zoals bijvoorbeeld bij vermindering van fijne lijntjes en acne littekens) worden vaak pas na 6 tot 10

behandelingen zichtbaar. Dit alles is natuurlijk mede afhankelijk van het regeneratievermogen van de huid en van de manier waarop de huid thuis dagelijks verzorgd zal worden.

 

Zijn er na een kuur nog vervolgbehandelingen nodig?

Als het gewenste resultaat bereikt is wordt sterk aangeraden om over te stappen op een periodieke onderhoudsbehandeling om het resultaat te behouden.

Ideaal is eenmaal per maand. Uiteraard is het ook dan belangrijk om thuis de huidverzorgingsproducten van Dr. Murad te gebruiken voor een optimaal enlangdurig resultaat.

 

Worden de microdermabrasie behandelingen vergoed door de zorgverzekeraars?

Informeer hier naar bij uw zorgverzekeraar. Bij diverse indicaties is namelijk een vergoeding mogelijk. Dit verschilt echter wel per zorgverzekeraar en per polis.


Contactinformatie:
Socialmedia: