Ion wrinkle remover pen tegen rimpels en donkere wallen  - BeautySecrets | Opleidingen Materiaal Salon
website under construction

Ion wrinkle remover pen tegen rimpels en donkere wallen

Ion wrinkle remover pen tegen rimpels en donkere wallen
Ion wrinkle remover pen tegen rimpels en donkere wallen
Ion wrinkle remover pen tegen rimpels en donkere wallen
Ion wrinkle remover pen tegen rimpels en donkere wallen
€ 39.95
Kleur
Ion wrinkle remover pen tegen rimpels en donkere wallen onder de ogen 

Rimpels hoe ontstaan ze ?
Niet alle rimpels zijn hetzelfde. Ruwweg kunnen ze worden ingedeeld in fijne rimpels die ontstaan door vermindering van elastine vezels in de huid. Wanneer de huid tussen twee vingers zeer licht wordt aangespannen verdwijnen deze rimpels. Daarnaast zijn er de diepe rimpels die in feite meer groeven en plooien zijn. De derde soort rimpels zijn de frons rimpels. Deze ontstaan niet door verslapping van de huid, maar door het bewust of onbewust aanspannen van de huid spieren. 
Rimpels zijn een natuurlijk verschijnsel bij het verouderen van de huid. Vanaf de middelbare leeftijd wordt minder onderhuids bindweefsel en elastine aangemaakt. Wanneer de huid veel aan de zon wordt blootgesteld vindt extra afbraak van elastine plaats. Wanneer de afbraak groter is dan de aanmaak zal de huid uiteindelijk slapper worden, hetgeen leidt tot rimpel vorming. Ook roken kan aanleiding geven tot het vervroegd optreden van rimpels.

Werken met de Ion wrinkle remover 
De Ion wrinkle remover lijkt op een klein en elegante pen, maar dat is het niet. Door middel van het combineren van positieve en negatieve ionen en micro massage zorgt het apparaatje ervoor dat je rimpels verminderen. Door deze combinatie word je huid soepeler en schoner waardoor de rimpels minder zichtbaar zijn en daarnaast ook minder snel ontstaan. Een elastische huid zal immers minder snel samen gaan trekken. Met een behandeling ben je per dag ongeveer 15 minuten bezig. Omdat het apparaatje zo klein is dat je het ook in je tas kunt stoppen, kun je je gezicht behandelen wanneer je maar wilt. 

Werking van de Ion wrinkle remover 
Zoals al eerder gezegd, combineert het kleine apparaatje positieve en negatieve ionen en micro massage samen voor een perfect resultaat. De ionen worden gebruikt om de bacteriën op de huid te verwijderen waardoor de huid schoner wordt en daarnaast verhoogd het de weerstand van de cellen tegen bacteriën waardoor de huid ook schoner blijft. De infrarood straling verhoogt de bloedcirculatie, dit is nodig om de schadelijke stoffen die zich in je huid bevinden zo snel mogelijk af te voeren. Infrarood straling zorgt echter ook voor een verhoging van de activiteit van elastine vezels. Deze elastine vezels zorgen voor het elastisch blijven van de huid. Een elastische huid vertoont minder snel rimpels. De micro massage verhoogt ook de elasticiteit van de huid, met hetzelfde resultaat als de infrarood straling.

Serums
Anti-aging is waar iedereen van gebruik wil maken in de strijd tegen de effecten van het ouder worden. Ook de oudere persoon wenst een mooie jonge en strak uitziende huid. Rimpels en kraaienpootjes kunt u ook verminderen en grotendeels laten verwijderen door het gebruik van ion wrinkle remover in combinatie met anti-aging serums, bereikt u een nog beter resultaat. Door geregeld gebruik van de ion wrinkle remover micro massage, de instraling op de spieren alsmede de helende werking ziet uw gezichtshuid er snel jong en stralend uit. 

Ion wrinkle remover ook geschikt voor U ?
Of u nu een man of vrouw bent, iedere huid ondergaat het verouderings proces. Om dat proces tegen te gaan is de Ion wrinkle remover ontwikkeld waarmee u snel de positief werkende huid stimulering toegepast ziet worden. Ion wrinkle remover is geschikt voor iedereen, jong en oud. Des te eerder u met Ion wrinkle remover aanvangt des te langer wordt uw huid op de juiste manier gestimuleerd om jong te blijven. Actieve inzet om uw huid jong te hebben en te houden is essentieel. Ook u kunt met een strakke jong uitziende huid rondlopen.Ion wrinkle remover  is gemaakt voor iedere huid!

EIGENSCHAPPEN

1.Functional  met hoge golfenergie
2.makelijk in te stellen
3 . 3 opties van Hoog, Medium en Lage golfenergie met indicatie lampje
4.het balletje zoemt dan weet je dat het actief in gebruik is
5.Makelijk in gebruik
6.Smart pen uiterlijk, zeer modieus en gemakkelijk mee te nemen
7.altijd overal te gebruiken
8.ergonomic ontwerp
Bionic hoge golf : 45 jaar of ouder
Bionic middengolf : 30-45 jaar oud
Bionic laag wave : 30 jaar oud of minder

FUNCTIES
1 . Verwijdert effectief kringen en wallen
2 .Maakt donkere kringen rond de ogen lichter
3 . verstevigd de huis rond om je ogen
4. voor komt nieuwe rimpels
Back to overview
Order extra items


Contactinformatie:
Socialmedia: