Jarenlange ervaring - BeautySecrets | Opleidingen Materiaal Salon
website under construction

Jarenlange ervaring

Ervaring

Het kiezen van de juiste specialist is niet altijd even makkelijk. U dient te letten op o.a. ervaring, hygiëne en de kwaliteit van de toepegaste producten en gereedschap.
Met ruim 13 jaar ervaring in het vak hebben wij een goed inzicht en kunnen we een goed behandel advies geven en een superieur resultaat bieden. Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf voor PMU specialisten door het hele land.


De visie van Beauty Secrets

“PMU mag niet misgaan, je hebt een foutenmarge van 0%” Je overgeleverd voelen aan een behandelaar is een grote stap, zegt Astrid konings en zei vervolgt: PMU onderwijs heeft daarom mijn volle aandacht en toewijding.
Ik wil proberen om ook juist die dingen door te geven die voor mij in de loop der jaren belangrijk zijn geworden. Niet alleen vanuit mijn vakkennis, maar ook vanuit mijn ervaring.
Het uitoefenen van een prachtig en creatief vak, dat zeer nauw in relatie staat tussen mens en werk, is zeer inspirerend voor mij.


Gegrepen door het vak

We zijn begonnen als schoonheidssalon, hierna is het bedrijf uitgebreid met het geven van cursussen en opleidingen met een vakbekwaam team. Inmiddels zijn we de permanent make-up (PMU) praktijk van Limburg en bieden  we gerichte PMU opleidingen. Dit is samen onder één dak gehuisvest. Twee uitgangspunten zijn slechts belangrijk in het bedrijf: de klanttevredenheid en de kwaliteit.
Om een dergelijk doel te bereiken gaan er heel veel jaren van ervaring aan vooraf, de medewerkers uit het team zijn stuk voor stuk, naast hun scholing, zelf opgeleid door Astrid Konings en hebben tevens hun diploma’s.

 

Contactinformatie:
Socialmedia: