Opleiding scalp pigmentatie - BeautySecrets | Opleidingen Materiaal Salon
website under construction

Opleiding scalp pigmentatie

Opleiding scalp pigmentatie
Opleiding scalp pigmentatie
€ 150.00

 OPLEIDING PERMANENTE MAKE-UP MICRO HAAR PIGMENTATIE & STAMCEL THERAPIE 

Door deze uitzonderlijke haartransplantatie techniek worden minuscuul kleine 'haartjes' blijvend gepigmenteerd in de hoofdhuid, zodat het er uiteindelijk uit zal zien als een hoofdhuid met fijne haartjes. Met een speciaal permanente make-up techniek worden hele korte haartjes op de hoofdhuid gepigmenteerd. Door onze special ontwikkelde techniek combineren we micropigmentatie met dermapigmentatie, we zijn op moment de einigste die deze techniek uitvoeren met succes! Door de dermapigmentatie werkt u sneller en effectiever en dat ziet u aan het resultaat, tevens gebruiken we ook stamcellen om haartjes te laten groeten. Door deze combinatie geven ze de uitstraling van echt haar. Deze speciale behandeling is niet pijnlijk of gevoelig en geeft direct resultaat: een echte mooie zachte haarlijn. Deze behandeling (vorm van haar transplantatie) wordt in de salon door middel van vier haarscalp behandelingen uitgevoerd.

In de opleiding haar tatoeage wordt ook de haar stamceltechniek behandeld. Bij deze haargroei techniek worden stamcelpreparaten met een speciale permanente make-up naald of met de meso gun in de huid aangebracht. Door de stamcelpreparaten wordt de eigen haargroei geactiveerd en beschikt je klant snel weer over mooie haren.

Scalppigmenten zijn niet stralingsgevoelig en kunnen zonder problemen door een MRI-scan.

We werken hier met een leer/werk traject zodat u bijna geen investering kost om te starten.

Gebruikelijk kost deze behandeling per zone 600 euro modellen betalen 50% minder afhankelijk hoeveel zones gedaan worden zal de prijs varieren en ook het aantal modellen om de opeleidings kosten te dekken.
U heb hier voor gemiddeld 5 a 10  modellen nodig.
De behandeling word 3 tot 4 keer herhaald.
Modellen betalen een gereduceerd tarief die opbrengst word verrekend met uw opleidings geld, u betaald alleen 150 euro inschrijfgeld en evt materiaal.

Voor meer informatie gelieve contact te leggen.


 

Back to overview

Contactinformatie:
Socialmedia: