Tandenbleek 8 x  gel  - BeautySecrets | Opleidingen Materiaal Salon
website under construction

Tandenbleek 8 x gel

Tandenbleek 8 x  gel
€ 49.95
Percentage
24 Carat Tooth Whitening System, PF Zonder paroxide

Gel 8 x 1.2ml, PF pepermunt smaak met kalium fluoride en 

24Carat is nieuwe EU Compliance 'Zero Peroxide' gel met 00: 10%, 00: 16%, 0,22% en 0,35% koolwaterstof oxoborate complex voor zachte bleken van vitale en niet-vitale tanden. Na bereiding van de tanden en instructie van patiënten kunnen deze het bleekmiddel toegepast zelfstandig onder toezicht van de tandarts. 

De hoge viscositeit en neutrale pH van deze Zahnaufhellungsgels zorgen voor een aangename en gemakkelijk thuis te gebruiken. De unieke mix van fopspenen, conditioners en een hoog watergehalte te helpen bij het verminderen van de gevoeligheid. Het risico van plaquevorming wordt verminderd. 

  voordeel: 

Natuurlijk zorg additieven: De toevoeging van additieven, natuurlijk zorg plaquevorming verminderd en ondersteunt remineralisatie. Het optreden van gevoeligheden verminderd. Antibacteriële eigenschappen onder lop tandheelkundige gezondheid. 
Hoog Watergehalte: Het hoge watergehalte van de gel vermindert dehydratatie van het glazuur en voorkomt gevoeligheden voor. 
Speciale verdikkingsmiddelen: Through gebruikt het verdikkingsmiddel, de gel is niet plakkerig of klonterig en kan comfortabel gedragen worden in de rail. 
Hoge viscositeit: De hoge viscositeit gel kan gemakkelijk en veilig worden toegepast in de rail, is het niet opraken. 
Aangenaam Smaak: De aangename mintsmaak is persistent en fris. 
Putting fluoride-afgevende: De toevoeging van fluoride kan de remineralisatie van het tandglazuur en vermindert gevoeligheid. 
Bevat desensibilisatie additief: 24Carat gel bevat een speciale desensibilisatie additief dat werkt op de zenuwen, waardoor de gevoeligheid te minimaliseren en maximaliseren van comfort voor de patiënt. 
pH-neutraal: de neutrale pH van 24Carat gel bevordert het effect van waterstof, zonder vervelende bijwerkingen voor de gebruiker 
  indicaties: 

Whitening van verkleurde vitale tanden. 
Whitening verkleurd niet-vitale tanden 
Leeftijdsgebonden verkleuring van de tanden 
Stain 
Verkleuring veroorzaakt door geneesmiddelen (bijvoorbeeld., Tetracycline) 
Oppervlakkige emaille verkleuring veroorzaakt door fluorose 
Nutrition Voorwaardelijke deposito 
Bloeden veroorzaakt door een trauma of devitalization (uitroeiing) 

  Opmerking: 

Tijdens de behandeling, niet eten, drinken of roken. Niet onmiddellijk te roken na de behandeling, maar wacht minstens twee uur. Sterk gekleurde voedingsmiddelen en dranken moeten vermeden worden gedurende ten minste 48 uur, of zeer weinig van te worden geconsumeerd. Gebruik de gel bij kamertemperatuur. 

  Contra-indicaties: 

Tijdens de zwangerschap of borstvoeding. 
Zwaar roken, tenzij tijdens de behandeling wordt afgegeven roken. 
Zwaar drinken. 
Allergie voor een van de bestanddelen. 
Een blijvende schade aan het tandglazuur door de werking van bleekmiddelen op Oxoboratbasis kon niet worden gedetecteerd. 
  Commerciële vorm: 

8 x 1.2ml syringe 
8 x Applikationstip 
Gel met 00: 10%, 12: 16%, 0,22% tot 0,35% koolwaterstof oxoborate complex 
Pepermunt smaak met kalium fluoride en
Back to overview

Contactinformatie:
Socialmedia: