Voorbereidende creme voor microdermabrasie - BeautySecrets | Opleidingen Materiaal Salon
website under construction

Voorbereidende creme voor microdermabrasie

Voorbereidende creme voor microdermabrasie
€ 24.95

Exfolderm crème is speciaal gemaakt voor het vervagen of doen verdwijnen van folliculaire hyperkeratosen, ichtyosen en andere hyperkeratosen, rimpels, littekens of een acnébodem. Is zeer geschikt voor behandeling van een peeling. U dient het dan 2 weken voor af 2 maal daals aan te brengen.

Exfolderm is bedoeld voor thuisgebruik in de beginfase ter voorbereiding op een medische peeling (kuur) met glycolzuur in een hoge concentratie, als post-peeling onderhoud en voor de behandeling van de huid.

Eigenschappen
Exfolderm is een peelingcrème op basis van glycolzuur en heeft tot doel de huid er jeugdiger en mooier te laten uitzien via een regeneratie van corium en epidermis, die gerealiseerd wordt door de huid te laten afpellen.

Exfolderm Crème 12% wordt voorgeschreven als voorbehandeling op een peeling voor de dikkere resistente huid met pigmentvlekken en onregelmatigheden

Exfolderm Crème bevat 12% vrij glycolzuur en heeft een pH-waarde van 3,5. Glycolzuur is het meest efficiënte alfahydroxyzuur. De alphahydroxyzuren (A.H.A.), waartoe het glycolzuur behoort, zijn een familie van plantaardige zuren (melkzuur, wijnsteenzuur, appelzuur, druivezuur en glycolzuur) die over buitengewone dermatologische eigenschappen beschikken. Glycolzuur is de kleinste molecule van alle AHA; bijgevolg dringt ze het best van allemaal in de huid.

Gebruiksaanwijzing
 's avonds aanbrengen na de huid gereinigd te hebben. Masseer de Exfolderm lichtjes in de huid. Laat haar inwerken en wacht 2 minuten alvorens eventuele andere producten aan te brengen. 's Morgens de huid verder nog verzorgen met een hydraterende en liefst ook fotobeschermende crème met vitamine E.

Voor de melaninehoudende pigmentvlekken, 's morgens na de Exfolderm en vóór de hydraterende crème een regulerende crème voor de huidpigmentaties op de vlekken aanbrengen.

Geeft de Exfolderm aanleiding tot irritatie of een te sterke uitdroging, schakel dan over op een crème met een lagere dosering (Meditopics AHA gel 5%) of beperk u tot één applicatie per dag, namelijk 's avonds.

De voorbereidende behandeling op de peeling moet minstens 15 dagen toegepast worden. Werd er een microdermabrasie uitgevoerd, dan volstaat 4 of 5 dagen ná-behandeling met de Exfolderm crème.

Vermijd elk contact met de ogen en de slijmvliezen. Wanneer dit toch gebeurt, spoelen met water.

Let op: Tijdens het gebruik van Exfolderm is overdag het gebruik van een zonneproduct met een hoge beschermingsgraad noodzakelijk.


Exfolderm Crème 12% AHA - tube 30 ml

Ingrediënten
Aqua, glycolic acid, cetyl alcohol, ammonium hydroxide, paraffinum liquidum, ceteth-20, stearic acid, steareth-20, propylene glycol, diazolidinyl urea, methylparaben, propylparaben.


 
Back to overview

Contactinformatie:
Socialmedia: